عید فطر روز برآورده شدن حوائج است

سخنران حرم بانوی کرامت گفت: در روز عید فطر خداوند مستجاب کننده دعاهای دنیوی و اخروی بندگان است و خداوند به دعای بندگان در این روز توجه ویژه دارد. به گزارش سالاریه؛ حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی در سخنرانی معارفی حرم بانوی کرامت اظهار داشت: شب عید فطر در روایت به احیا و
سخنران حرم بانوی کرامت گفت: در روز عید فطر خداوند مستجاب کننده دعاهای دنیوی و اخروی بندگان است و خداوند به دعای بندگان در این روز توجه ویژه دارد.
به گزارش سالاریه؛ حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی در سخنرانی معارفی حرم بانوی کرامت اظهار داشت: شب عید فطر در روایت به احیا و عبادت سفارش شده است و طبق روایت اگر کسی امشب را احیا بگیرد قلبش زنده می ماند و روزی که قلب ها میمیرند قلبش دچار مردگی نخواهد شد و همچنین قرائت سوره انعام و کهف نیز سفارش شده است.
وی افزود: مناسب است شب عید فطر از خطای دیگران بگذریم و دیگران را مورد عفو قرار دهیم تا خداوند نیز از خاطاهای ما بگذرد و غفران خود را شامل حال ما قرار دهد.
سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: عید فطر در حقیقت «یوم الجوائز» است به همین خاطر در روایات متعددی ذکر شده است در روز عید فطر خداوند مستجاب کننده دعاهای دنیوی و اخروی بندگان است و خداوند به دعای بندگان در این روز توجه ویژه دارد.
رفیعی تأکید کرد: مستحب است در روز عید بهترین لباس و بهترین عطر مورد استفاده قرار بگیرد و به کودکان عیدی و هدیه داده شود و قبل از اقامه صلاه عید زکات فطریه پرداخت شود.
وی یادآور شد: حضرت علی علیه السلام در خطبه نورانی خودشان می فرمانید خداوند این روز را عید قرار داده است و بندگان را برای این روز دعوت کرده و این روز مناسب کارهای لغو و بیهوده نیست و باید این روز را بزرگ بشمارید و به سوی خداوند تضرع و طلب مغفرت نمایید.
استاد حوزه علمیه افزود: طبق فرمایش حضرت علی علیه السلام در این روز باید انفاق، عطوفت و مهربانی، احسان به بانوان توسط همسران و انجام واجبات بیشتر انجام شود.
رفیعی خاطرنشان کرد: حضرت علی علیه السلام از شرب خمر و انجام کارهای زشت و مبتذل و کم فروشی نهی می کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰