مشارکت مؤدیان مالیاتی استان قم در تعیین محل مصرف مالیاتهای ابرازی

مدیرکل امور مالیاتی استان قم گفت:مؤدیان مالیاتی استان قم در تعیین محل مصرف مالیاتهای ابرازی از طریق طرح نشان دار کردن مالیات مشارکت داشتهاند. به گزارش سالاریه به نقل از پایش روز؛ احمد رضایی در گفتوگویی ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر، با اشاره به آیین نامه نشاندار کردن مالیاتها، اظهار کرد: بر اساس
مدیرکل امور مالیاتی استان قم گفت:مؤدیان مالیاتی استان قم در تعیین محل مصرف مالیاتهای ابرازی از طریق طرح نشان دار کردن مالیات مشارکت داشتهاند.
به گزارش سالاریه به نقل از پایش روز؛ احمد رضایی در گفتوگویی ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر، با اشاره به آیین نامه نشاندار کردن مالیاتها، اظهار کرد: بر اساس آییننامه اجرایی نشاندار کردن مالیاتها، مؤدیان مشمول تبصره ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم میتوانستند محل مصرف استانی مالیات ابرازی خود را تعیین کنند.
وی ادامه داد: بر اساس اطلاعات اولیه ، بیش از ۶۰۰۰ نفر از مؤدیان محترم مالیاتی اعم از صاحبان حِرف و مشاغل استان قم در زمان تسلیمفرم های تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم با نشان دار کردن مالیات های ابرازی خود، از بین ۱۹ طرح و پروژه در حال اجراء استان، در تأمین اعتبار کامل ۱۳ طرح و پروژه استان مشارکت کردند.
سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان قم تصریح کرد: در طرح نشان دار کردن مالیات های ابرازی در تعیین محل مصرف مالیات، بیشترین اقبال مؤدیان محترم مالیاتی به تخصیص مالیات های ابرازی در راستای پروژه احداث مدرسه متوسطه ای در شهرک شهیدان زین الدین بوده است.
رضایی بیان کرد: همچنین پروژههای آبرسانی از سد کوچری به قم و احداث راه اصلی آب قم از پروژه های اولویت دار بعدی مؤدیان محترم مالیاتی استان است.
سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان قم در ادامه تاکید کرد: همانطور که مستحضر هستید چندین دهه است که کشور ما تحت فشار تحریم کشورهای استعمارگر هستیم این تحریمها فشارهایی را در حوزه اقتصاد بر کشور ما ایجاد کرده است؛ و این موضوع باعث شده کشور به سمت اقتصاد درونزا حرکت کند.
رضایی تصریح کرد: در کشورهای پیشرفته که منابع زیر زمینی وجود ندارد؛ یکی از راهکارهای درآمدی اخذ مالیات از شهروندان است. اخذ مالیات درست و عادلانه یکی از مهمترین و بهترین راهکار درآمدی برای هر کشوری است. کشورما هم از سال ۱۴۰۱ بیش از پیش به سمت این موضوع حرکت کرد.
سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان قم در بخش دیگری از این گفتوگو خاطرنشان کرد: درحال حاضر بخش عمده درآمد کشور از طریق مالیات تامین میشود و وقتی آمار را بررسی میکنیم میبینیم میزان درآمد سالانه رشد مطلوبی داشته است.
وی تاکید کرد: در راستای سیاستهای کسب درآمد پاک مالیاتی؛ یک سری سیستمها و سامانههای درونی طراحی شده است. در سال جاری دفتر حسابرسی سیستمی در سازمان امور مالیاتی کشور ایجاد شد.
رضایی در ادامه توضیح داد: یکی دیگر از اقدامات مهم این سازمان؛ موضوع مقابله از فرار مالیاتی مودیان بود در همین راستا در سال جاری مرکز مقابله با فرار مالیاتی درون سازمان تشکیل شد.
سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان قم اشاره کرد: در تحقق سیاستهای امور مالیاتی نیازمند فرهنگسازی هستیم که این موضوع باید توسط دستگاههای مربوطه انجام شد. شهروندان باید بدانند که با پرداخت مالیات به عمران و آبادانی مناطق خود کمک میکنند.
وی گفت: برای مثال میزان اختصاص عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداریها در قم از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ حدود ۷ برابر رشد کرده است و در ۱۰ ماهه سال جاری ۲ هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداریها اختصاص داده شده است.
رضایی در ادامه این گفتوگو با اشاره به عملکرد اداره امور مالیاتی استان قم اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ حدود ۳۱۷ میلیارد تومان ارزش افزوده به شهرداریها و دهیاریهای استان پرداخت شد که از این مبلغ، ۲۳۰ میلیارد تومان سهم شهر قم بود.
سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان قم در ادامه خاطرنشان کرد: مالیات پاکترین، مطمئنترین، و سالمترین منبع تامین مالی دولتهاست و بهدلیل اینکه جنبه درونزایی و پایداری اقتصادی را بههمراه دارد، بهترین نسخه برای رهایی اقتصاد از درآمدهای نفتی شناخته میشود.
وی ادامه داد: درآمدهای مالیاتی بسیاری از مشکلات ریشهای اقتصاد کشور را که به درآمدهای نفتی مربوط است حل می کند. امروز، عادلانهترین شکل مالیاتستانی را باید در زمینههای وصول مالیات از ثروت، درآمد، و مصرف دانست که در نقطه مقابل فروش داراییها، استقراض، چاپ پول، و یا فروش نفت قرار دارد که اینگونه موارد دارای پیامدهای عمومی است.
رضایی در ادامه توضیح داد: از آن جایی که شکوفایی اقتصادی و سیاست های کشور به این است که همه چیز به درستی مورد بهره برداری قرار گیرد، لذا جایگزینی درآمدهای مالیاتی به جای درآمدهای نفتی یک ضرورت انکار ناپذیر در اقتصاد است و جلوگیری از وابسته شدن اقتصاد کشور به نفت از اهم امورات است چرا که فروش نفت از عوامل وابستگی کشور به تصمیمهای بیگانگان است و درآمدهای مالیاتی و ملی می تواند جایگزین درآمدهای ناپایدار نفتی شود.
سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان قم با تاکید بر ترویج فرهنگ امور مالیاتی گفت: فرهنگ مالیاتی به عنوان یکی از مولفه های اصلی پدیده مالیات و مالیات ستانی در دنیای مدرن به شمار می آید، سیاست گذاران اقتصادی و سیستم مالیاتی را چاره ای جز مدنظر قرار دادن و توجه و تمرکز بیشتر بر این فرهنگ و تقویت آن در جهت کارآمدی مالیات نیست. هرچقدر فرهنگ مالیاتی جایگاه مناسبی در بین مردم داشته باشد و قوانین و سیستم های مالیاتی کارا باشند، انگیزه مشارکت در پرداخت مالیات و افزودن بر درآمدهای مالیاتی تقویت خواهد شد.
رضایی در بخش دیگری از این گفتوگو مطرح کرد: هدف دولت از دریافت مالیات، تأمین منابع مالی جهت ارائه خدمات عمومی به شهروندان و تحقق اهداف سیاسی و اقتصادی کشور است. در واقع، دولت با دریافت مالیات، به عنوان منبع اصلی تأمین بودجه، قادر به انجام کارهایی مانند ایجاد زیرساختها، بهبود وضعیت آموزش و پرورش، بهبود سلامت و درمان، توسعه صنایع، ایجاد اشتغال و بسیاری از اقدامات دیگر است.
سرپرست اداره کل امور مالیاتی استان قم در بخش پایانی این گفتوگو عنوان کرد: ما در اداره کل امور مالیاتی تلاش کردهایم با ترویج فرهنگ مالیاتی، شفاف سازی محل هزینه کرد مالیاتها برای مودیان و تبیین اقدامات انجام شده، بتوانیم وضعیت عادلانهای را در این حوزه رقم زده و بتوانیم با پرداخت مبالغ قابل توجه به شهرداریها و دهیاریها توسعه استان را رقم بزنیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰