دو هزار واحد تولیدی از خدمات شرکت شهرکهای صنعتی قم استفاده میکنند

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم گفت: در شهرکهای صنعتی قم ۲۰۰۰ واحد بهرهبردار فعال هستند و از خدمات این شرکت استفاده میکنند که با ایجاد اشتغال برای ۵۷ هزار نفر به تولید محصولات موردنیاز مردم مشغول هستند. به گزارش سالاریه به نقل از ثروت ایرانی؛ وحید آشتیانی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم گفت: در شهرکهای صنعتی قم ۲۰۰۰ واحد بهرهبردار فعال هستند و از خدمات این شرکت استفاده میکنند که با ایجاد اشتغال برای ۵۷ هزار نفر به تولید محصولات موردنیاز مردم مشغول هستند.
به گزارش سالاریه به نقل از ثروت ایرانی؛ وحید آشتیانی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم در گفتوگویی در خصوص فعالیتهای اخیر این شرکت اظهار کرد: شرکت شهرکهای صنعتی استان قم بهعنوان یکی از شرکتهای تابعه «سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران» در اسفندماه سال ۷۶ تأسیس و در فروردین سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرد.
وی ادامه داد: استان قم ۷ شهرک صنعتی شامل شکوهیه، سلفچگان، محمودآباد، شهاب، ثامنالائمه(ع) ، نمونه کشوری الغدیر و فناوری اطلاعات(ICT) و چهارناحیه صنعتی خورآباد، طغرود، سیرو و دستجرد را دارد که فرصتی استثنایی و منحصر به فردی را برای سرمایهگذاران بخش خصوصی بوجودآورده است.
آشتیانی در ادامه به مهمترین اهداف این شرکت اشاره و اظهار کرد: ایجاد و توسعه شهرکها و نواحی صنعتی و صنفی، توسعه زیستبوم کسبوکار در شهرکها و نواحی صنعتی و صنفی، توانمندسازی کسبوکارهای کوچک و متوسط، تعالی سازمانی و توسعه سیستمهای مدیریتی و سرمایههای انسانی ازجمله اهداف این شرکت است که در راه تحقق آنها برنامهریزی شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم همچنین به اولویتهای راهبردی و راهکارهای توسعه شهرکهای صنعتی اشاره کرد و گفت: ایجاد و توسعه شهرکها و نواحی صنعتی و صنفی یکی از اولویتهای اصلی این شرکت است که به همین منظور ارتقای جایگاه بخش صنعت و تقویت نقش شهرکهای صنعتی در توسعه اقتصادی استان با توجه به برتری سرانه اشتغال ایجاد شده در صنعت نسبت به سایر حوزهها، حمایت از ایجاد شهرکهای صنعتی غیردولتی و توسعه شهرکها و نواحی صنعتی موجود بر اساس مزیتهای استان و خوشههای کسبوکار، ایجاد مزیت رقابتی در جذب سرمایهگذار با توجه به موقعیت ویژه استان، اولویت استقرار تولیدات و خدمات مزیتدار منطقه، صنایع پاک، کم آببر و با تکنولوژی بالا را بهصورت جدی دنبال میکنیم.
وی ادامه داد: توسعه زیستبوم کسبوکار در شهرکها و نواحی صنعتی یکی دیگر از راهبردها و راهکارهای توسعه شهرکهای صنعتی است که در این شرکت دنبال میشود و به همین منظور ایجاد فضای سبز و توسعه تصفیهخانهها و مدیریت بهینه پساب و استفاده از آبهای خاکستری، حمایت و ایجاد و توسعه کارگاههای کوچک صنعتی، دفاتر تخصصی مشاورهای و تجاری و بازارچههای فروش صنایع خوشهای، حمایت از ایجاد و توسعه آزمایشگاهها، مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی، انکوباتورها و شتابدهندهها، زیباسازی شهرکها و نواحی صنعتی و ایجاد محیطهای عمومی آسایش و استراحت، ایجاد و توسعه شهرکهای فناوری و پردیس فناوری در قلب شهرکها و نواحی صنعتی موثر از جمله مواردی است در راستای تحقق این امر در حال پیگیری است.
آشتیانی در ادامه به اهمیت توانمندسازی واحدهای صنعتی کوچک اشاره کرد و تصریح کرد: این موضوع یکی از مواردی بوده که همواره در استان قم مورد توجه بوده و برای شرکتهای صنعتی استان هم در اولویت قرار دارد. به همین منظور حمایت از توسعه صنایع کوچک و متوسط در قالب الگوهای توسعهای نظیر خوشههای کسبوکار احصا، پایش و عارضهیابی صنایع کوچک و متوسط و خوشههای کسبوکار جهت برنامهریزی، رفع مشکلات و چالشها از طریق ظرفیتهای قانونی و ستادی، حمایت ویژه از شرکتهای دانشبنیان، صنایع نوپا، استارتاپها و کمک به انتقال فناوری و تکنولوژی در صنایع کوچک و متوسط، حمایت از مطالعات توجیهی، سرمایهگذاری، بازاریابی صنایع کوچک و متوسط و خوشههای کسبوکار، برگزاری دورههای آموزشی و تورهای صنعتی برای کارکنان واحدهای صنعتی ازجمله مواردی است که جهت توانمندسازی واحدهای صنعتی کوچک دنبال میشوند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم تعالی سازمانی و توسعه سیستمهای مدیریتی و سرمایههای انسانی را ازجمله برنامههای این شرکت جهت توسعه شرکت شهرکهای صنعتی استان شمرد و گفت: توسعه بسترهای خدمات الکترونیک و تسهیل و شفافسازی دستورالعملها و فرایندهای کاری، تهیه و تدوین نظامهای انگیزشی و رفاهی برای کارکنان و خانوادهها، توسعه آموزش جهت افزایش یادگیری و ارتقای سطح اطلاعات و دانش کارکنان جهت تحقق این مورد در دستور کار است.
وی در ادامه به برنامههای پیشنهادی این شرکت اشاره کرد و گفت: ایجاد ناحیه صنفی تولیدی صنایعدستی در محور اتوبان قم تهران، ایجاد راه دسترسی شهرک صنعتی ثامن (قنوات) حدفاصل ۷۵ متری عماریاسر تا محور قم گرمسار، اعطای مجوز احداث تقاطع غیرهمسطح شهرک صنعتی الغدیر از آزادراه قم تهران و اعطای مجوز احداث تقاطع غیرهمسطح شهرک صنعتی شکوهیه از اتوبان سردار شهید سلیمانی ازجمله برنامههایی است که جهت توسعه شهرکهای صنعتی طرحریزی شده است.
آشتیانی اضافه کرد: ایجاد پایانه صادراتی سنگ در شهرک صنعتی الغدیر، ایجاد شهرک مسکونی ویژه شاغلین بخش صنعت، ایجاد مرکز نوآوری کفش، ایجاد مزرعه (نیروگاه) خورشیدی در مجاورت شهرکها و نواحی صنعتی، حمایت از ایجاد شهرکها و نواحی صنعتی غیردولتی، حمایت از شرکتهای دانشبنیان و شرکتهای مدیریت صادرات توسعه خوشههای کسبوکار و مزیتدار استان، حمایت از حضور واحدهای صنعتی در نمایشگاههای داخلی و خارجی، شناسایی نیازهای فناورانه واحدهای صنعتی و کمک به رفع نیازهای فناورانه و ارتقای دانش و آموزش کارکنان و مدیران واحدهای صنعتی از دیگر برنامههای پیشنهادی است که در این شرکت بررسی و دنبال میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم در تشریح اهم پروژههای عمرانی به بهرهبرداری رسیده این شرکت در قم عنوان کرد: این شرکت در حوزه تأمین گاز، برق، آب و محیط زیست پروژههای متعددی را به بهرهبرداری رسانده است.
وی ادامه داد: در حوزه تأمین گاز اجرای شبکه گاز داخل شهرک صنعتی الغدیر، تکمیل شبکه گاز در فاز توسعه شهرک صنعتی محمودآباد، تکمیل شبکه گاز در فاز توسعه شهرک صنعتی شکوهیه، اجرای خط تغذیه گاز داخل فاز توسعه شهرک شکوهیه در حوزه تامین برق راهاندازی شبکه ۲۰ کیلوولت فاز ۳ شهرک صنعتی محمودآباد، توسعه پست فوق توزیع شکوهیه، اجرای شبکه ۲۰ کیلوولت فاز توسعه سلفچگان، اجرای شبکه ۲۰ کیلوولت فاز توسعه ۱۰۹ هکتاری شکوهیه و اجرای شبکه روشنایی شهرک شهاب از جمله پروژههایی بوده که با موفقیت به بهرهبرداری رسیده است.
آشتیانی ادامه داد: در حوزه تأمین آب اجرای خط انتقال آب شهرک صنعتی محمودآباد، اجرای خط انتقال آب فاز توسعه شهرک صنعتی شکوهیه و تکمیل خط انتقال پساب تصفیهخانه قم به شهرکهای صنعتی و در حوزه محیط زیست بهرهبرداری از تصفیهخانه فاضلاب شهرک صنعتی محمودآباد با ظرفیت ۱۰۰۰ مترمکعب در روز، تکمیل مدول ۳ تصفیهخانه شهرک صنعتی شکوهیه با ظرفیت ۱۰۰۰ مترمکعب در روز، اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب در شهرک صنعتی الغدیر و اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب در فاز توسعه شهرک صنعتی شکوهیه از پروژههای افتتاح شده این شرکت هستند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم گفت: اجرای آسفالت توپکا و بیندر در سطح شهرکها و نواحی صنعتی و تأمین بیش از ۳۰۰۰ خط تلفن ثابت در شهرکهای صنعتی شهاب قنوات و شکوهیه از دیگر فعالیتهای این شرکت در استان قم هستند که در راستای برطرفکردن نیاز شهرکهای صنعتی به بهرهبرداری رسیدند.
وی در ادامه به مهمترین پروژههای عمرانی در حال انجام این شرکت اشاره و عنوان کرد: در شهرک شکوهیه اجرای شبکه گاز در اراضی ۱۰۹ هکتاری شکوهیه، اجرای شبکه روشنایی در اراضی ۱۰۹ هکتاری شکوهیه، زیرسازی، جدولگذاری و اجرای شبکه فاضلاب در اراضی ۲۹۰ هکتاری شکوهیه و طراحی اراضی ۱۱۳ هکتاری شکوهیه و در شهرک صنعتی شهاب احداث ساختمان آتشنشانی و احداث تصفیهخانه از جمله پروژههایی هستند که در حال ساخت هستند و برنامه داریم تا در کوتاهترین زمان ممکن به بهرهبرداری برسانیم.
آشتیانی افزود: طراحی فاز توسعه شهرک صنعتی قنوات، اجرای زیرسازی جدولگذاری و شبکه گاز در فاز توسعه شهرک صنعتی سلفچگان، اجرای زیرسازی جدولگذاری در فاز توسعه ناحیه صنعتی سیرو، خرید دو دستگاه ترانس برق ۴۰ مگاولت آمپر، تجهیز دو دستگاه خودروی آتشنشانی برای شهرکهای قنوات و محمودآباد، اجرای آسفالت در خیابانهای اصلی و فرعی شهرکهای صنعتی شکوهیه سلفچگان محمودآباد و الغدیر و تکمیل خط انتقال پساب تصفیهخانه قم به شهرکهای صنعتی از دیگر پروژههایی هستند که در سال جاری بهرهبرداری از آنها را در دستور کار قرار دادهایم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم در بیان چالشها و موانع مسیر توسعه شهرکها و نواحی صنعتی استان عنوان کرد: یکی از مشکلات عمده شرکت شهرکهای صنعتی، صدور مجوز برای سرمایهگذاری صنعتی هم راستا با نیاز و استعداد استان است که مستلزم بازنگری مجدد است. همچنین تأمین منابع مالی پایدار برای خدمترسانی مطلوب در سطح شهرکها و نواحی صنعتی یکی دیگر از مشکلات موجود است که میتوان به کمک شرکتهای خدماتی متولی اداره و نگهداری آنها از طریق اختصاص درصدی از مالیات و عوارض بر ارزشافزوده اخذ شده از واحدهای صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی بخشی از این نیاز را برطرف کرد.
وی افزود: لزوم تخصیص بودجه استانی برای توسعه زیرساختها و حفظ و افزایش سهم آب بخش صنعت یکی دیگر از موانع پیشروی توسعه شهرکهای صنعتی است که درصدد برطرفکردن آنها هستیم.
آشتیانی تأکید کرد: ما در شرکت شهرکهای صنعتی قم تلاش میکنیم با تکیه بر فناوری، دانش روز و توانمندسازی کارکنان و تعامل با ذینفعان در مسیر ایجاد و توسعه شهرکها و نواحی دولتی و غیردولتی، مناطق ویژه اقتصادی، تکمیل زیستبوم صنعتی، حفظ محیط زیست منطقه، بهترین شرایط را برای سرمایهگذاران داخلی و خارجی در سطح استان فراهم آوریم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم گفت: دفترچه راهنمای فرصتهای سرمایهگذاری در دو بخش سرمایهگذاری در پروژههای زیرساختی (زیرساختهای موردنیاز شهرکهای صنعتی) و پروژههای صنعتی برای سرمایهگذاران بخش خصوصی طراحی و تدوین گردید.
وی با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در راستای مطالعات سرمایهگذاری، امکانسنجی طرحهای سرمایهگذاری، مطالعات بازار برای استقرار و گسترش بازار صنایع کوچک و متوسط در قم، بیان کرد: در همین راستا به منظور توسعه سرمایهگذاری بخش خصوصی در شهرکها و نواحی صنعتی استان، راهنمای سرمایهگذاری در این بخش تدوین شد که امیدواریم کمک شایانی به سرمایهگذاران برای شناسایی فرصتها و نحوه سرمایهگذاری باشد.
آشتیانی گفت: ۹۸ درصد صنایع استان قم کوچک و متوسط هستند و نیاز است تا هرگونه برنامهریزی در حوزه فعالیتهای صنعتی در قم با در نظر گرفتن این مسئله باشد؛ صنعت قم طی سالهای اخیر با رشد خوبی مواجه بوده و اکنون انواع مختلف محصولات در واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی استان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود که بسیاری از آنها هم صادراتی است و ارزآوری مناسبی برای کشور به همراه دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم خاطرنشان کرد: گسترش فعالیتهای تولیدی در بخش صنعت استان موجب شده که در حال حاضر بسیاری از واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی قم برای انجام کارهای موردنظر خود به نیروی انسانی جدید نیاز داشته باشند و به همین دلیل ظرفیتهای فراوان برای اشتغالزایی در این بخش به وجود آمده است.
وی ادامه داد: در شهرکهای صنعتی قم ۲۰۰۰ واحد بهرهبردار فعال هستند و از خدمات این شرکت استفاده میکنند که با ایجاد اشتغال برای ۵۷ هزار نفر به تولید محصولات موردنیاز مردم مشغول هستند.
آشتیانی به استقبال سرمایهگذاران جهت فعالیت در قم اشاره کرد و گفت: شهرکهای صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایهگذاران و علاقهمندان به راهاندازی کسبوکارهای تولیدی مواجه شده است؛ بخش صنعت استان یکی از نمونههای موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریباً تمام واحدهای تولیدی استان بهصورت غیردولتی و توسط بخش خصوصی اداره میشوند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قم در پایان تصریح کرد: امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیتهای صنعتی و توسعه کیفی فعالیتها نیز اقدامهای گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهرهوری و تولید محصولات موردنیاز کشور از طریق بسیج ظرفیتهای داخلی است و نمونه آن در صنایعی همچون صنعت لوازمخانگی استان قابل مشاهده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰