تاریخ انتشار : پنجشنبه 27 اردیبهشت 1403 - 10:08
کد خبر : 440

گفتار بزرگان در مورد روابط عمومی به بهانه ۲۷ اردیبهشت

گفتار بزرگان در مورد روابط عمومی به بهانه ۲۷ اردیبهشت

۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی می باشد؛ گفتار بزرگان در مورد روابط برای افرادی که خواهان پیشرفت سریع در این حوزه هستند، می تواند خیلی جالب باشد.   در دنیایی که در آن زندگی می کنیم تقریباً دیگر زمانِ آن نیست که بخواهیم خودمانِ آزمون و خطا کنیم تا راه های رسیدن به

۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی می باشد؛ گفتار بزرگان در مورد روابط برای افرادی که خواهان پیشرفت سریع در این حوزه هستند، می تواند خیلی جالب باشد.

 

در دنیایی که در آن زندگی می کنیم تقریباً دیگر زمانِ آن نیست که بخواهیم خودمانِ آزمون و خطا کنیم تا راه های رسیدن به موفقیت را کشف کنیم.

 

به راحتی می توانیم از تجربیاتِ افرادی که در آن موفق شده اند، استفاده کنیم تا سریع تر و راحت تر طعمِ رسیدن به قله های موفقیت و پیشرفت را بچشیم.

 

بزرگان موفقیت همواره تجربه های خود را در اختیار کسانی که می خواهند مسیر زندگی را بپیمایند، می گذارند و بسیاری از آنها از این که تجربه های نابِ خود را در اختیار افرادِ مشتاق بگذارند، به هیج وجه کم کاری نمی کنند.

 

تا کنون در خصوص روابط عمومی صاحب نظران تعاریف زیادی ارائه کرده اند که برخی از مهمترین آنها عبارتند از

 

“رکس هارلو” از پیشگامان روابط عمومی در جهان در تعریف روابط عمومی می گوید:”روابط عمومی عبارت از دانشی است که توسط آن، سازمانها آگاهانه می کوشند به مسئولیت اجتماعی خویش عمل کنند تا بتوانند تفاهم و حمایت کسانی راکه برای موسسه اهمیت دارند، به دست آورند.”

 

“اسکات . ام . کاتلیپ” صاحب نظر، روابط عمومی در جهان می گوید:”روابط عمومی ، اداره کردن وظایف، شناسایی و ایجاد، حفظ و نگهداری روابط مطلوب، بین سازمان و جامعه است، جامعه ایی که توفیق و ناکامی یک سازمان به آن وابسته است.”

 

“ادوارد برنیز” از بنیانگذاران رشته روابط عمومی اینچنین تعریف می کند”روابط عمومی،عبارت است از دادن اطلاعات به مردم برای همبسته ساختن نگرش ها و اقدامات یک موسسه با مخاطبان خود و متقابلا نگرش ها و اقدامات مخاطبان با موسسه.”

 

“جان مارتسن” در تعریف روابط عمومی می گوید: ” روابط عمومی ، ارتباط قانع کننده و ازروی نقشه برای تأثیر گروهی ازمردم است که معنی و مقصدی در تأثیر به آن وجود داشته باشد.”

 

” لانگ و هازلتون “ روابط عمومی ، کارکرد ارتباطی مدیریت است که از طریق آن سازمانها با محیط خود سازگار می شوند، آن را اصلاح می کنند و تغییر می دهند، یا آن را حفظ می کنند تا به اهداف سازمانی دست یابند.

 

“انجمن بین المللی روابط عمومی” روابط عمومی بخشی از وظایف مدیریت سازمان و عملی ممتد، مداوم و طرح ریزی شده است که از طریق آن، افراد و سازمانها می کوشند تا تفاهم و پشتیبانی کسانی را که با آن سروکار دارند، به دست آورند.

 

“کنگره، جهانی روابط عمومی” روابط عمومی کاربردی عبارت است از هنر و دانش اجتماعی تجزیه و تحلیل گرایشها، پیش بینی آثار آنها، مشورت با روسای موسسات و تهیه و اجرای برنامه های عملی که هم در جهت منافع موسسه و هم همگان باشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.